3 tips för att boosta ett roligare oralsex

Time to get down, and get dirty. Att ge njutning till sin partner genom oralsex kan vara otroligt tillfredsställande. Du ger, du ser, känner och hör hur din partners kropp reagerar på rörelserna du gör med tungan och läpparna. Det är härligt och underbart. Men kanske blir det lite förutsägbart efter ett tag, framförallt om du har en och samma partner under längre tid. 

Därför kommer här tre tips för att göra oralsexet lite mer överraskande och spännande. 

1. Oralsex på udda ställen

Oralsex kan vara ett roligt och trevligt förspel i sängen. Men kanske har det blivit en tråkig standard efter ett tag? Hur duktig du än är, kan rutin bli lite långrandigt. Så börja förspelet långt innan sexet, på ett helt oväntat ställe, vid ett oväntat tillfälle. Det blir definitivt pirrigt, roligt och nice!

Överraska din partner med att gå ner på honom/henne när hen minst anar det. Känn pirret i magen av att göra det på ett ställe där ni kan bli påkomna. Känn smaken av din partner och känn hur hens kropp direkt svarar på rörelserna du gör med munnen och tungan. Upphetsningen stiger, men ni försöker vara tysta.  

Hmm. Vart är ett bra ställe för detta kanske du tänker, I got you! Varsomhelst som är avskilt men ändå nära andra. Exempelvis omklädningsrummet i klädaffären, ta en avstickare från skogspromenaden eller passa på när ni är själva i ett rum på festen? (Badrummet räknas endast om ni inte låst dörren, för lite extra spänning ni vet).

Att ha oralsex i ett omklädningsrum är pirrigt och spännande
Oralsex i ett omklädningsrum är pirrigt och spännande

2. Why so serious? Skoja till det!

Visst är det hett med passionerat och intensivt sex, absolut. Men låt oss inte glömma skrattsex! Att skratta med sin partner under sex är härligt, och visar att ni är avslappnade och trygga med varandra. Vilket brukar betyda bra sex! (Notera att jag skriver skratta med och inte åt din partner).

Gör oralsexet roligare genom att vara lite skön helt enkelt. Det behöver inte vara så allvarligt och hett varje gång. Testa blanda in lite trams och lekfullhet.

Allas humor och preferenser är såklart olika, men här kommer några tramsiga exempel som jag skulle tycka var roliga. Gillar killen star wars? Nynna introt och lek med hans lightsaber. The force is strong in that one ;). Gillar tjejen julen? Säg att hon har varit stygg, ta på dig ett tomteskägg och gå ner på henne. Det kommer kittla döds-skönt i klittan samtidigt som det blir svårt att sluta flina av att se killen jobba tomteskägget mellan dina ben.

Bättre oralsex tips

3. Det är roligt med bra oralsex

Bus och trams är nice, men hur kul är det inte med riktigt bra oralsex? När din partner vet exakt hur hen ska jobba dina punkter, rätt tempo, rätt tryck vid rätt tillfälle. Oh yes.. Vissa är känsla för det redan, andra får man guida lite.

Guida med dina stön och dina rörelser. Säg snabbare, hårdare, långsammare. Ta dina händer på din partner huvud och visa takten eller trycket du vill ha. Visa vägen till din njutning.

Har du en långvarig partner kanske du kan överraska din partner med lite nya oralsex moves. Läs sexbloggar, lyssna på sexpoddar och sug åt dig alla tips. Kanske testa att ge din partner anal stimulans med en buttplugg eller fingret samtidigt som du jobbar järnet med munnen. Hitta ett skönt flow, testa nya spännande vinklar och stimulanskombinationer. Våga testa! Men även här är nyckeln att lyssna på din partners signaler. 

Förhoppningsvis blir det en explosiv och wow-ig orgasmupplevelse, som ger för ett riktigt hungrigt och vått sex (om ni kör oralsexet som förspel dvs.).

Och det är ju kul.