Novell – Tindra och Lina

Njut av en mysig läsning som får det att kittla skönt i könet. Novell skriven av @sexiga_noveller_

Kapitel 1

Jag hade varit ensam ett par månader efter att det tagit slut mellan Henke och mig. Den här kvällen hade jag kommit överens med min väninna Lina att vi skulle gå ut och festa lite. Vi skulle träffas hos henne, äta en god middag och dricka lite vin innan vi gick ut.

När jag kom hem till Lina hade hon dukat fram en massa gott till oss och mötte mig i hallen med ett glas vin.

– Skål för friheten! sade hon.

Jag skålade med henne och tänkte för mig själv att hon verkligen såg läcker ut. Hon hade en svart, snäv urringad kort klänning på sig som satt perfekt på hennes kropp. Ännu hade jag inte vågat berätta för Lina att jag även tände på tjejer, speciellt på henne. Drömmen om att vara med en annan tjej hade funnits där länge, men det var inte lätt att få utlopp för sådana önskningar när man bodde på en liten ort.

Kapitel 2

Den här kvällen var jag kåtare än vanligt eftersom jag inte hade haft sex sedan Henke och jag flyttade isär. Visst hade jag lekt med mig själv, men det är inte samma sak. Vinet gjorde sitt till för att öka kåtheten och jag kände hur jag började bli fuktig mellan benen.

—Men Tindra… hallå… är du här, eller?

Det var Lina som viftade med handen framför mitt ansikte. Jag ryckte till lite och samlade mig.

– Javisst, jag råkade bara irra bort mig lite i tankarna, sade jag med ett litet skratt.

– Jaha, och vad var det för tankar? frågade Lina lite finurligt.

– Nej, inget speciellt, skyndade jag mig att svara.

Middagen var perfekt och vinet rann ner i våra halsar. Klockan var bara halv nio så Lina satte på lite musik.

– Kom, så dansar vi, sade hon och drog mig i armen.

Jag steg upp ur soffan och började dansa med henne. Vi dansade en bit ifrån varandra, men jag kände en otrolig lust att ta på henne.

Tiden gick fort medan vi dansade, pratade och drack vin och efter en stund var det dags att gå.

Stället vi skulle till låg inte långt ifrån Linas lägenhet, så vi promenerade dit. När vi kom in var det redan gott om folk på plats. Lina och jag beställde var sin drink och satte oss vid ett bord.

Tjena tjejer! hördes det bakom våra ryggar.

Kapitel 3

Det var Thomas och Peter, två arbetskompisar som kom fram till vårt bord. Vi hälsade och de satte sig ner en stund. Båda var visserligen trevliga, men ingen av dem var min typ.

Kvällen flöt på. Lina och jag dansade och pratade med folk. Trots att jag var så kåt var jag inte på humör för att ragga upp någon. Det fanns ingen tillräckligt intressant. Dessutom visste jag att jag skulle få bo hos Lina, om det inte kom upp något annat.

Vid halv ett frågade Lina om jag ville stanna kvar eller gå hem. Jag svarade att det inte hade så stor betydelse. Det hände inte så mycket i alla fall och jag var less på krogen.

—Då tycker jag att vi går hem! sade Lina.

Vi promenerade genom centrum och stannade till vid en korvkiosk och beställde var sin tunnbrödsrulle att ta med hem.

Väl inne i lägenheten igen tog vi av oss jackorna och satte oss för att äta. Lina hade satt på Spotify med lugn musik.

– Ska vi se vad det är på TV? frågade hon.

– Mmm…, svarade jag med munnen full av mat.

Kapitel 4

Lina slog på TV:n. Det visade sig vara en porrfilm på gång. Två tjejer hade det skönt med varandra. Jag kände hur värmen spred sig mellan mina ben…

– Tycker du om att titta på det här? frågade Lina plötsligt.

– Ja, varför inte. Det ser ju lite fejkat ut, men så dumt är det ändå inte.

– Har du någon gång tänkt att du skulle vilja prova? sa Lina.

Jag blev alldeles paff, Lina som annars är så pryd.

– Varför undrar du det? frågade jag samtidigt som jag kände hur mitt hjärta började slå snabbare.

—Nja, jag har liksom alltid velat prova det, men har inte vågat berätta det för någon, sa hon och strök med handen över min arm.

Menar du det? frågade jag alldeles förstummad på samma gång som jag upptäckte hur hela min kropp vibrerade av förväntan.

Blir du äcklad? frågade hon lite oroligt.

– Nej, tvärtom, svarade jag och kunde inte hålla tillbaka handen som ville smeka över hennes arm och försiktigt över bröstet.  Linas kropp reagerade på en gång och jag såg hur hennes bröstvårtor blev styva. Jag böjde mig fram och gav henne en lätt kyss. Hennes mun svarade villigt och vi omfamnade varandra.

Kapitel 5

Våra händer utforskade varandra kroppar, samtidigt som vi kysstes och kände den goda smaken av en annan tjej. Vi ställde oss upp och klädde av varandra. Under klänningen hade Lina svarta stay-ups och en snygg behå, men inga trosor.

Jag knäppte av henne behån och böjde mig fram för att slicka på hennes bröst. När jag sög på Linas ena bröstvårta och klämde på det andra bröstet, hördes det ett vällustigt stön ifrån henne.

Jag kysste henne ner över magen och kom ner till hennes underbara rakade fitta. Min tunga utforskade ivrigt hennes vid det här laget dyblöta sköte. Det gick inte att få nog. Mitt ansikte borrade sig in i hennes fitta och jag sög i mig hennes safter.

Plötsligt flyttade Lina bort mitt huvud från sin fitta.

—Nu är det din tur!

Vi förflyttade oss till sovrummet. Där fick jag lägga mig på rygg och jag kände hur Linas händer och tunga började utforska min kropp.

Hennes händer masserade mina bröst och hon sög på mina styva bröstvårtor. Jag låg och stönade av vällust. När hon kom ner till min fitta, var jag så nära orgasm att jag vibrerade i hela kroppen.

Lina började slicka mig och lät samtidigt två fingrar glida utanför analhålet. Det var för mycket! Jag bad henne stoppa in fingrarna i min bak. När hon gjorde det och samtidigt slickade mig, kände jag att det snart skulle gå för mig. När jag berättade det, slickade hon mig ännu intensivare och körde fingrarna ut och orgasmen var så stark att jag skrek rakt ut.

Det var det absolut bästa jag någonsin varit med om. Efteråt låg jag alldeles matt en stund, medan Lina lätt smekte mina bröst.

Kapitel 6

Jag ville att Lina skulle få vara med om samma sak, så jag började smeka och slicka henne. Mina fingrar utforskade alla hennes hål, och efter en stund kände jag att det började rycka i hennes kropp. Hon kom i en väldig orgasm och jag kände hur det rann från hennes fitta. Ivrigt slickade jag i mig henne safter.

Tillfredsställda låg vi i sängen och höll om varandra. På samma sätt fortsatte vi hela natten och testade nya och spännande ställningar.

Nu behöver jag inte bara gå och titta på Lina. Hon och jag har skönt med varandra när vi känner för det. Visst träffar vi killar, men det är inte samma sak.

Novell av @sexiga_noveller_ , publicerad med tillstånd.