JUL-REA: 20% rabatt på hela sortimentet med koden jul2023

Läggs in kod i kassan Gäller t.o.m 23/12 Så långt lagret räcker Kan ej kombineras med andra rabattkoder

5 bra sexställningar för sexleksaker

Att sexleksaker är bra till förspel är sen gammalt, men de är också bra att använda under sexer för att förhöja njutningen ytterligare! Att prova sig fram med sin partner och hitta era favorit kombinationer är en riktig höjdare. Det är roligt och spännande och OJ-så-najs när ni hittar rätt! För att kicka igång inspirationen kommer här 5 (+ 1 bonus) tips på bra sexställningar där ni kan använda sexleksaker för att maxa njutningen! 

1. Missionären + penisring

Missionären är en klassiker av en anledning. Du får mycket kroppskontakt med din partner, möjlighet att kolla in i varandras ögon och kyssas, samtidigt som ni njuter av att vara i henne/känna honom i dig. Men vill man göra missionären ett snäpp bättre kan ni lägga till en penisring med vibrator. Leksaken gör både mannens erektion hårdare samtidigt som den stimulerar penisroten. Vibratorn stimulerar även kvinnans kön och klitoris vid penetrationen.

Med en penisring blir denna bra och mysiga sexställning helt plötsligt ännu mer njutbar!

2.  Doggystyle + klitorisvibrator

Här kommer en annan klassiker – Doggy style! Denna ställning ger för djup och njutbar penetration samtidigt som mannen får möjlighet att ta på kvinnans kropp och kan med lätthet luta sig fram och smeka hennes bröst eller ge henne en sexig snärt på skinkan. För att göra doggy ännu mer njutbart för kvinnan är klitorisstimulans en höjdare, därför vill vi tipsa om att använda klitorisvibrator!

Det finns flera versioner på doggy style, men för att kunna komma åt klitoris är det bäst när kvinnan särar på benen. Antingen kan kvinnan stå kvar på alla fyra och mannen håller vibratorn mot klitoris. Eller så kan kvinnan släppa stödet på armarna och lägga huvudet mot sängen för att få loss armen och hålla vibratorn mot klitoris. Det lättaste sättet till orgasm är om kvinnan får göra det själv, eftersom det blir lättare att komma åt rätt punkt och hitta en bra vibrationsfrekvens.

En liten vibrator med kraftfulla vibrationer är perfekt för att komma åt!

 • 95 kr inkl. moms

  Diskret och kraftfull bullet vibrator Denna sexiga lilla sak är en bullet vibrator med 10 vibrationsfrekvenser. Perfekt storlek att ta med i fickan eller handväskan när du vill ha lite skoj utanför hemmet. Använd den själv eller busa till det med din partner.   Bulletvibratorn är formad som en patron…

 • 349 kr inkl. moms

  Kraftiga nipple suckers för extremt härlig stimulans! Sätt dessa najsiga nipple suckers i silikon på dina bröst och låt de stimulera dig intensivt samtidigt som du har händerna fria att stimulera andra känsliga punkter.  Genom att trycka på bubblan skapar du ett vakuum som ger ett skönt sug. Inuti kopparna…

 • 95 kr inkl. moms

  Diskret och kraftfull bulletvibrator Denna sexiga lilla sak är en bulletvibrator med 10 vibrationsfrekvenser. Perfekt storlek att ta med i fickan eller handväskan när du vill ha lite skoj utanför hemmet. Använd den själv eller busa till det med din partner.  Denna vibrator är formad som en patron för att…

 • -17% Rabatt
  245 kr inkl. moms

  Läppstift till blygdläpparna? Ja tack! Diskret läppstift vibrator till kllitoris Snyggare och mer diskret vibrator till klitoris får du leta efter. Detta kraftfulla lilla läppstift besitter 10 olika vibrationsprogram, med både långsamma och snabba vibrationsmönster. Hitta din favoritfrekvens direkt eller börja med långsamma vibrationer och jobba dig upp till starka…

3. Grodan + Bondage 

Grodan är en sexig bondage version av doggy style där den undergivna partnern är bunden. Den som ska bindas lägger sig på knä med huvudet och axlarna vilande på sängen eller på en kudde. Armarna placeras mellan benen, så handlederna kommer i linje med anklarna. Handlederna binds sedan fast vid anklarna med bondage rep eller med en spreader bar.

Den andra partnern får full kontroll och tillgång till kroppen. Perfekt för att teasa och leka med partnerns kropp med andra leksaker. Vill ni köra full om BDSM kan ni exempelvis använda en gagball, flogger eller BDSM Drip Candles.

Bra sexställningar tips

4. Spindeln + klitorisvibrator

En annan av många bra sexställningar som är perfekt att kombinera med en sexleksak är spindeln! Spindeln går ut på att kvinnan lägger sig på rygg med särade ben och mannen sätter sig på huk mellan kvinnans ben. Därefter trycker kvinnan upp höften, mannen kan hjälpa till genom att greppa tag om kvinnans höfter. En kudde kan läggas under kvinnan för att hjälpa till att komma högre upp. Här är klitoris lättillgänglig för båda parter att stimulera, och därför skulle en klitorisvibrator vara ett perfekt tillskott till njutningen i denna ställning! 

Mannen får en härlig utsikt över sin partner som njuter av stimulansen både av penetrationen och klitorisstimulansen. Perfekt ställning för intensiv sexig ögonkontakt och få orgasm samtidigt. 

5. Cowgirl + parvibrator

Cowgirl är en annan klassiker härlig klassiker med många variationsmöjligheter. Kvinnan sitter grensle över mannen och rider honom genom att jobba upp och ner. Kvinnan får kontrollen genom att hitta en rytm och vinkel. Här kan kvinnan välja om hon vill luta sig framåt, bakåt, eller vända sig om och köra en reversed cowgirl.

Här får penis och g-punkten en härlig stimulans, men det är svårt att komma åt att stimulera klitoris när kvinnan rider. Därför är det en bra sexställningar för en parvibrator! Med sin stora kontaktyta får klitoris skön stimulans samtidigt som penis stimulerar g-punken. Mannen får njuta både av kvinnan som rider honom och också av vibrationerna som stimulerar penis! 

olika variationer på cowgirl är bra sexställningar att kombinera med parvibrator
Par Vibrator – Vibrerande penisringar med klitorisstimulator

Bonus! Oralsex + Buttplugg

Denna funkar både för män och kvinnor, i hetro eller samkönat sex! Både ollonet, klitoris och analen har fantastiskt många nervtrådar som ger intensiv njutning vid stimulans. Att stimulera två av dina känsligaste punkter samtidigt kan därför ge extra maxad njutning. Testa med en vanlig buttplug i silikon, en buttplug i glas, eller varför inte en vibrerande buttplugg för extra spännande sensationer?

bra sexställningar till buttplug

Oavsett vad du gillar för ställningar så hoppas vi att denna artikel ger dig lite inspiration till hur du kan implementera sexleksaker i samlaget och maxa roligheterna och njutningen! Testa dig fram med din partner och hitta andra bra sexställningar till leksaker – kom med tips i kommentarerna!