JUL-REA: 20% rabatt på hela sortimentet med koden jul2023

Läggs in kod i kassan Gäller t.o.m 23/12 Så långt lagret räcker Kan ej kombineras med andra rabattkoder

Sexleksaker som hjälpmedel – uppnå orgasm med vibrator!

Har du någonsin sett en sexleksak och sagt till dig själv – Hur gör man med den här egentligen? Du slår på vibrationerna och tänker hmm… jag provar. Helt rätt! Genom att prova sig fram lär dig känna både din nya vibrator och hur din kropp reagerar på dess form, yta och vibrationsfrekvenser. Olika kroppar kräver olika metoder, utforska din kropp med olika leksaker för att hitta din vibrator orgasm!

Att lära känna sin kropp och stimulationspunkter är så viktigt för ett lyckat sexliv. Om du inte vet vad du gillar, hur ska du visa för din partner hur hen ska göra? Din partner kanske är en sexgud och lyckas hitta rätt på egen hand (din lyckost), men om inte så kan du kanske behöva guida din partner. I vissa fall kan det vara svårt, framför allt för kvinnor, att uppnå orgasm av samlag, och så kan en vibrator vara en hjälpande hand.

I denna artikel vill vi på samuraja dela med oss av några av våra favoriter i sortimentet samt tips på hur man kan använda de.

Vibrator orgasm
Det finns många sätt du kan uppnå orgasm med din vibrator

Att lära känna din kropp och uppnå orgasm med en vibrator

Detta stycke riktar sig främst åt kvinnor, eftersom män ofta inte har lika svårt att uppnå orgasm under samlag som många kvinnor har. I vissa fall kan det delvis vara mentalt. Det kan vara stress, att du inte är helt bekväm med din partner, du tänker på ett gammalt gräl, eller om du är orolig eller spänd över något. Den mentala biten kan inte vibratorn hjälpa dig med tyvärr, men förhoppningsvis kan du själv identifiera dina eventuella mentala spärrar och jobba på att slappna av och njuta.

Men när det kommer till den fysiska biten, där kan leksaker vara otroligt behjälpligt! Endast vaginal penetration kan vara jättehärligt, men ändå inte tillräcklig för att ge dig den där njutningsvågen som får det att knyta sig i hela kroppen. Kvinnor har så otroligt många stimulanspunkter, att endast vaginal penetration ofta inte gör tricket. Klitoris är ju en av våra känsligaste organ, vårt enda organ som är till endast för njutning. Så låt oss utforska vårt njutningsorgan!

Samuraja tipsar om vibrator sex

Klitorisstimulans på egen hand – eller under sex

Som nämnt tidigare är klitoris ett organ som är skapat för vår njutning, så låt oss ta utforska detta på så många sätt vi kan! Fingrarna är naturligtvis det första vi testar, både våra egna och en partners. Men att gnugga pärlan med en vibrator kan ge en ännu intensivare njutning än fingrarna kan! Det finns såklart många olika vibratorer att välja mellan, men en bulletvibrator gör jobbet! Det är en perfekt första leksak för dig som vill börja utforska din kropp. Den är billig, liten och enkel att använda. 

En bullet vibrator är även ett perfekt litet tillskott till samlaget. När din partner penetrerar dig kan du – eller din partner hålla bullet vibratorn mot din klitoris för att optimera din sexuella njutning. En leksak som inte stjäl strålkastarljuset från samlaget, utan finns där för att hjälpa er skina!

 • vibrator med tungauppladdningsbar tungvibrator
  439 kr inkl. moms

  Söt liten klitoris vibrator med tunga Denna söta lilla sak är en klitoris vibrator med tunga! Ta av locket och upptäck den lilla mjuka tungan som tittar fram. Slå på vibrationerna och se hur den jobbar i olika lägen. Välj mellan 12 olika frekvenser som får stimulera dig. Du kan…

 • -38% Rabatt
  249 kr inkl. moms

  Kanonsnygg och kraftfull bulletvibrator  Här har du en kraftfull bulletvibrator med 10 härliga hastigheter! Sätt toppen av din bullet vibrator mot klitoris och slå på vibrationerna! Du styr enkelt över de olika frekvenserna genom att trycka på den hjärtformade knappen.    En bulletvibrator är ett perfekt litet tillskott till samlaget.…

 • liten vibrator bullet
  95 kr inkl. moms

  Snygg och kraftfull liten bullet vibrator Denna sexiga lilla sak är en liten vibrator i bullet design med 10 olika spännande vibrationsfrekvenser. Detta ger dig en perfekt storlek som du enkelt kan ta med i fickan, eller varför inte i handväskan när du vill ha lite skoj utanför hemmet spontant.…

 • 95 kr inkl. moms

  Snygg och stilren silver bulletvibrator Denna sexiga lilla sak är en silver bulletvibrator med 10 vibrationsfrekvenser. Perfekt storlek att ta med i fickan eller handväskan när du vill ha lite skoj utanför hemmet. Använd den för egen njutning eller busa till det med din partner.   Denna vibrator är formad…

Utforska både G-punkten och Klitoris med en dubbelsidig Magic wand massager

Denna sexleksak låter dig utforska stimulans av både klitoris och g-punkten. (Självklart kan man använda den på andra ställen också). Det stora huvudet gör för en härlig stor kontaktyta. Håll mot könet och slå på vibrationerna, du kommer känna direkt hur den stimulerar klitoris. En stor kontaktyta kan vara väldigt nice och bekvämt, slippa behöva leka ”hitta klitoris” med en minivibrator där den måste hållas i ett och samma läge för kontakt. Massagestavarna har flera olika vibrationsfrekvenser att välja mellan – lätta rytmiska vibrationer till mer intensiva och långa vibrationer.

Handtaget på massagestaven, är inte bara ett handtag – det är delen som stimulerar g-punkten! Skaftet är lätt böjt för att komma i bra kontakt med din g-punkt. Inuti skaftet sitter en liten kula som jobbar upp och ner längst toppen på skaftet. Så skaftet vibrerar inte bara – det ger även direkt stimulans mot g-punkten med den lilla kulan! Även kulans hastighet styr du över med knapparna.

magic wand massager ger dig härlig vibrator orgasm
Magic Wand Massager med 9 olika vibrationsfrekvenser

Här får du chans att verkligen lyssna på din kropp. Känner du för penetration – you got it! In med skaftet i slidan och kör på. Hitta en härlig hastighet på kulan, wowowow. Sen kan du genast dra ut skaftet och gå till intensiv klitorisstimulans på direkten. Vad känner kroppen för? Hårda långa vibrationer? Mer klitoris – mindre g-punkt? Med din fria hand kan du exempelvis stimulera brösten eller dra dig själv i håret, om du gillar sånt.

 • 539 kr inkl. moms

  Dubble the pleasure med en dubbelsidig magic wand vibrator Amazing dubbelsidig magic wand vibrator som är designad för att ge dig både klitorisstimulans och g-punktsstimulans! Med sina två ändar kan du välja och variera vilken punkt du vill stimulera. Vibratorn är utrustad med två kraftfulla motorer, en i varje ände,…

 • 395 kr inkl. moms

  Gör dig redo för intensiva stimulanser med denna snygga massage wand vibrator! Massagestavar är kända för sina kraftfulla vibrationer och denna massage wand vibrator är inget undantag! Den funkar utmärkt att använda när du är själv, med din partner, eller varför inte använda den i en trekant? Vibratorn är lätt…

 • 395 kr inkl. moms

  Gör dig redo för intensiv stimulans med denna snygga massage wand sexleksak! Massagestavar är kända för sina kraftfulla vibrationer och denna massage wand sexleksak är inget undantag! Den funkar utmärkt att använda när du är själv, med din partner, eller varför inte använda den i en trekant? Vibratorn är lätt…

 • 495 kr inkl. moms

  En diskret vibrator – Svart massagestav med 20 vibrationsfrekvenser! Här har vi en diskret vibrator som är en snygg och kraftfull massagestav med 20 vibrationslägen och 8 olika hastigheter. Variera olika frekvenser med olika hastigheter och jobba dig upp till en maxat härlig intensiv klitorisstimulans! Lika rolig som den kan…

När vibrationerna inte gör jobbet – testa en lufttrycksvibrator

Har du testat att stimulera klitoris med olika vibratorer men det räcker inte för att nå klimax? Då är en lufttrycksvibrator att rekommendera! Istället för att vibrera mot din klitoris, så använder den sig av – ja du gissade rätt – lufttryck. 

lufttrycksvibrator för vibrator orgasm
Sweet Airwaves lufttrycksvibrator

När du använder din lyfttrycksvibrator behöver du basically bara placera den rätt, hitta en frekvens som passar dig och vänta in orgasmen! Vanliga vibratorer kan du annars behöva röra den runt och ändra beröringspunkter. En del upplever även hårdare orgasmer med en lufttrycksvibrator! Dock kan en lufttrycksvibrator vara svår att använda under samlaget, just eftersom den ofta behövs hållas still på rätt punkt. Men om du inte lyckades komma under samlaget kan ni annars ge dig ett härligt avslut med en lufttrycks-orgasm! Se det som en frisk pulserande vintervind som kanske kan få bli årets julklapp år 2022?

På samuraja har vi ett par lufttrycksvibratorer med dubbla stimuleringspunker som är himla läckra. Kolla då in SoulSucker och Lufttrycksvibrator med vibratorägg.

Att utforska sig själv med en vibrator är en act of self love. Du är i total kontakt med din kropp. Du slappnar av, du lyssnar, du följer känslan och tillslut får du och kroppen belöningen ni har väntat på – orgasm. För det förtjänar du! Hoppas du fann denna artikel hjälpsam i djungeln av sexleksaker och stimulanspunkter och att du lättare kan hitta ditt sätt att uppnå orgasm med vibrator.

Sexleksaker för par
Känslan efter bra sex.. Mhmm <3