3 härliga fördelar med penisringar

Penisringar, även kända som kukringar, är populära sexleksaker som både kan förbättra sexuell njutning och prestationsförmåga för män, samtidigt som de ofta ger ett snyggt intryck. Har du koll på alla fördelar med penisringar? Om inte, läs vidare så går vi igenom hur du använder dem på bästa sätt för att maximera din (och din partners) sexuella upplevelse.

Fördelar med penisringar:

Starkare stånd

En av de främsta fördelarna med penisringar är deras förmåga att hjälpa till att upprätthålla och förbättra erektionen. Genom att strama åt blodflödet från penisens bas kan ringen hjälpa till att hålla blodet kvar i svällkropparna, vilket kan resultera i en hårdare och mer varaktig erektion.

Ökad uthållighet

Penisringar kan även hjälpa till att förlänga varaktigheten av erektionen och försena utlösning. Genom att begränsa blodflödet ut ur penis kan ringen hjälpa till att fördröja orgasm, vilket ger dig möjlighet att hålla igång längre och njuta av en mer intensiv sexuell upplevelse både för dig och din partner.

Förstärkt känsla

Förutom de fysiologiska fördelarna kan penisringar också förbättra den sexuella upplevelsen genom att förstärka känsligheten. Genom att strama åt och hålla blodet i penis kan ringen öka känsligheten och ge dig en intensivare stimulans.

 • penisring-justerbar-svart
  129.00 kr inkl. moms

  Få ett präktigt och hårdare stånd med en lasso penisring! Visst är det jobbigt när staken slaknar och sexet stannar upp? Det har nog hänt de flesta någon gång, och för någon kanske det händer ofta. Och kanske har det aldrig hänt dig, men du vill ändå ha ett mer…

  Välj alternativ
 • justerbar penisring pungring
  139.00 kr inkl. moms

  Upplev ditt hårdaste stånd med en justerbar penisring lasso! Visst är det jobbigt när snoken slaknar och sexet får avbrytas eller pausas? Det har nog hänt de flesta någon gång, och för någon kanske det händer ofta. Då kan en justerbar penisring vara något som kan hjälpa dig hålla ståndet…

  Välj alternativ
 • -55% Rabatt
  Det ursprungliga priset var: 65.00 kr.Det nuvarande priset är: 29.00 kr. inkl. moms

  Put a ring on it – penisroten! Denna kukring är av skonsamt och töjbart silikon, vilket gör att den passar de flesta storlekar. Ringen sitter nära penisroten och  hjälper till att ge ett starkare stånd och fördröja utlösning, så du och din partner kan njuta av långt härligt sex! Eller…

  Välj alternativ
 • -55% Rabatt
  Det ursprungliga priset var: 65.00 kr.Det nuvarande priset är: 29.00 kr. inkl. moms

  Enkel penisring för hjälp mot tidig utlösning Denna kukring är av skonsamt och töjbart silikon, vilket gör att den passar de flesta storlekar. Ringen hjälper till att ge ett hårdare stånd och hjälper mot tidig utlösning, så du och din partner kan njuta av långt härligt sex! Eller om du…

  Välj alternativ

Hur använder jag penisringen rätt?

Det är lite trist när man är redo att köra igång så glider penisringen av, eller stramar den för hårt att det inte blir skönt eller så kanske den inte har satts på på rätt sätt.

Välj rätt storlek

Det är viktigt att välja rätt storlek på penisringen för bästa resultat. En för tight ring kan vara obekväm och kan begränsa blodflödet för mycket, medan en för lös ring kan vara ineffektiv. Mät omkretsen av din erigerade penis och välj en ring som passar bra utan att vara för snäv.

Många ringar i silikon är elastiska och passar de flesta storlekar. 

mät din penis för att hitta rätt storlek på penisring

Så sätter du på penisringen

Innan du sätter på penisringen, se till att vara helt erigerad. Applicera lite vattenbaserat glidmedel på både penis och ringen för att underlätta påförandet. Placera ringen vid basen av penis och försiktigt sträck ut den runt penisens omkrets.

Använd den inte för länge

Lyssna alltid till din kropp och reaktioner när du använder en penisring. Om du upplever smärta, domningar eller obehag, ta omedelbart bort ringen. Använd inte en penisring under en längre tid än rekommenderat, vanligtvis inte längre än 20-30 minuter.

Jag vill ha mer än så.. 

Om en kukring är för simpelt för dig, så finns ju även pungring, kombinerade kuk-och pungringar och vibrerande penisringar som även stimulerar din partner vid samlag! En leksak, dubbel glädje så att säga. 

Kolla in våra penisringar här.

penisring med vibrator