Utforska Variationen av Buttplugs: Material, Former och Funktioner

Något man inte kan ha för mycket av i sin sexleksakslåda där hemma är ju buttpluggs! De finns i så många olika material och varianter som ger dig olika typer av stimulans och njutning. Ett perfekt och enkelt sätt att hålla saker och ting intressant i sovrummet. Här går vi igenom olika typer av buttplugs material och funktioner, som kan hjälpa dig välja nästa gång du är på jakt efter en ny och härlig analplugg! 

Olika material på buttplugs

 • Analplugg med vibrator
  495.00 kr inkl. moms

  Introducera spänning och njutning i ditt intima liv med vår analstav med 10 nivåer av vibration. Denna sofistikerade sexleksak är särskilt framtagen för att tillfredsställa dina djupaste önskningar, erbjudandes en skön och precis upplevelse med komfort.

  Välj alternativ
 • 6
  295.00 kr inkl. moms

  Utforska världen av anal njutning med ett buttplug set från Samuraja, ett noggrant utvalt set designat för att tillfredsställa både nybörjare och mer erfarna användare. Denna samling av analpluggar erbjuder en mångsidig upplevelse som tar din erotiska utforskning till nya höjder.

  Välj alternativ
 • Stor buttplugg i silikon L
  295.00 kr inkl. moms

  Vidga dina vyer med en stor buttplugg Detta är en läcker stor buttplugg i silikon som garanterat kommer att fylla ut dig ordentligt. Materialet är mjukt och skönt mot din känsliga hy kring analen, och den är även 1000% vattentät.    Denna stora analplugg har en diameter på hela 6,2…

  Välj alternativ
 • Buttplug i silikon M
  369.00 kr inkl. moms

  En buttplug i silikon som är snäll mot din hy  Detta är en läcker buttplug i silikon i storlek M. Materialet är mjukt och skönt mot din känsliga hy kring analen, och den är även 1000% vattentät.  Denna analplugg har en diameter på 5,2 cm. Vill du ha en ännu…

  Välj alternativ

Silikon

Silikonbuttplugs är populära på grund av deras mjuka, lena och hygieniska egenskaper. De är också enkla att rengöra och kan användas med vattenbaserade glidmedel.

Glas

Glasbuttplugs är tillverkade av härdat glas och kännetecknas av sin släta yta och vackra estetik. De är hypoallergena, enkla att rengöra och kan värmas eller kylas för att ge olika temperaturupplevelser.

Metall

Metallbuttplugs, vanligtvis tillverkade av rostfritt stål eller aluminium, är tunga och ger en känsla av fyllighet. De är också enkla att rengöra och kan värmas eller kylas för temperaturlek.

Aldrig använt analplugg tidigare? 

Om du aldrig förr har testat buttpluggs är det bra att börja långsamt. Det kan absolut vara frestande att köpa en snygg plugg och försöka trycka in den, men att forcera in en plugg i en sluten ringmuskel är inget att rekommendera. Läs istället vår lilla buttplug guide om tips på hur du börjar för att få en njutbar upplevelse med livets alla buttplugs. 

Läs mer: Guide: Buttplug för nybörjare

Experimentera dig fram med olika storlekar

Ofta kan du köpa ett anal plug set, där du får pluggar i flera olika storlekar så du kan prova dig fram och successivt jobba dig upp till en stor buttplug. Om det är vad du vill! Det är inte alltid så lätt att veta vad som passar en. Kanske föredrar du en storlek i metall, och en annan i silikon? Eller så är ringmuskeln bara extra sluten ena dagen, så du behöver gå ner i storlek en dag.

 • 6
  295.00 kr inkl. moms

  Utforska världen av anal njutning med ett buttplug set från Samuraja, ett noggrant utvalt set designat för att tillfredsställa både nybörjare och mer erfarna användare. Denna samling av analpluggar erbjuder en mångsidig upplevelse som tar din erotiska utforskning till nya höjder.

  Välj alternativ

Vilken buttplugform passar dig?

Klassisk analplugg 

Den klassiska buttplugen har en konisk form med en smal spets och en bredare bas för att förhindra att den försvinner in i ändtarmen. Det är en bra form för nybörjare.

Böjd buttplug

Buttplugs med krokform används för att ge extra stimulering genom att trycka mot prostatan hos män eller G-punkten hos kvinnor.

Juvel och svans

Buttplugs med juvel är snygga när de används. Perfekt både för stimulans för användaren och extra dekoration för partnern! Det finns även buttpluggs med fluffiga svansar, som också ger ett sexigt intryck och är roliga att använda i rollspel eller fetish lekar.

 • 349.00 kr inkl. moms

  Fira Pride varje månad med denna Rainbow Fox Buttplug med svans Fantastiskt fin buttplug med svans som fyller ut dig ordentligt samtidigt som den långa fluffiga svansen kittlar dina skinkor och ben. Analpluggen är i metall, och ger extra sensationer om du värmer upp eller kyler ner pluggen i frysen…

  Välj alternativ
 • analplugg med svans
  349.00 kr inkl. moms

  Kan du vifta på svansen? Testa den denna analplugg med svans i fox tema! Härlig analplugg med svans i fox tema som fyller ut dig ordentligt samtidigt som den långa fluffiga svansen kittlar dina skinkor och ben. Analpluggen är i metall, och ger extra sensationer om du värmer upp eller…

  Välj alternativ
 • 349.00 kr inkl. moms

  Lek loss med sexiga anal toys med fox tail Gör livet lite roligare med anal toys! Denna fantastiskt fina anal plug med fox tail som fyller ut dig ordentligt samtidigt som den långa fluffiga svansen kittlar dina skinkor och ben. Analpluggen är i metall, och ger extra sensationer om du…

  Välj alternativ
 • 349.00 kr inkl. moms

  Sexig och fin Fox Tail Plug Fantastiskt fin fox tail plug som fyller ut dig ordentligt samtidigt som den långa fluffiga svansen kittlar dina skinkor och ben. Analpluggen är i metall, och ger extra sensationer om du värmer upp eller kyler ner pluggen i frysen ett tag innan användning. Använd…

  Välj alternativ

Buttpluggs med roliga funktioner

Vibrerande buttplug

Vibrerande buttplugs har inbyggda vibratorer som ger extra stimulering. De kan ha olika vibrationsmönster och hastigheter för att passa individuella preferenser.

Buttplugg med fjärrkontroll

Fjärrkontrollerade buttplugs ger möjlighet till handsfree-kontroll. De kan styras av användaren själv eller en partner, vilket ökar spänningen och lekmöjligheterna.

Uppblåsbar buttplug

Uppblåsbara buttplugs kan blåsas upp efter införandet för att gradvis öka storleken och känslan av fyllighet. Detta ger flexibilitet och anpassningsbarhet för användaren.

uppblåsbar butt plugg
Uppblåsbar analplugg i silikon

För dig som vill ha mer än en plugg.. 

En plugg är enkel, lätt och kul att använda. Den ger stimulans och är dessutom sjukt snygg och sexig när den sitter på plats. Men för dig som älskar anal stimulans och vill ha ännu mer finns leksaker som analkulor och anal gaper toy. Med analkulor kan du komma åt en djup penetration, och uppleva en fantastisk stimulans när du sakta drar ut kulorna. Och en gaper toy är perfekt för dig som vill träna och töja ut ringmuskeln. 

Tänk på.. 

Buttplugs och anala sexleksaker finns i en mängd olika variationer när det gäller material, former och funktioner. Tänk på att välja en buttplug av hög kvalitet och använda rikligt med glidmedel för att få en så skön upplevelse som möjligt. Varje person har unika preferenser och det kan vara en spännande upptäcktsresa att utforska olika typer av buttplugs för att hitta vad som passar just dig.

Lär dig mer om analsex: Guide: Manualen till analen