Womanizer Duo vs. SoulSucker

Du har säkerligen hört talas om den otroliga Womanizer Duo med både stimulans via lufttryck och G-punktsvibration. Men vad skiljer den egentligen från Samurajas bäst säljare SoulSucker? Låt oss undersöka saken!

All hitta rätt sexleksak är inte alltid så lätt – vi är här för att hjälpa dig! Du har säkerligen hört talas om hur grym Womanizer Duo är av olika recensioner, och den kostar därefter. Så här tar vi och grottar vi ner oss i dess funktioner och jämför den med en billigare variant – med samma stimulanspunkter. Vi jämför Womanizer Duo med vår bästsäljare SoulSucker.

Womanizer Duo

Womanizer Duo är en högteknologisk och lyxig sexleksak som till och med vunnit pris som Luxury Product of the Year av StorErotica 2019.

Womanizer Duo har en Smart Silence-teknologi som gör att den inte börjar pulsera innan den får hudkontakt. Så du kan snabbt lägga den åt sidan under akten och den är helt tyst tills du använder den igen. Det gör att det är lätt hänt att glömma stänga av den, så batteriet är urladdat tills nästa gång du får feeling. Vilket kan vara en tråkig överraskning. Du kan enkelt se om den är på genom att ta handen mot lufttrycksmunstycket.

Womanizern stimulerar med den patenterade Pleasure Air-teknologin, som pulserar och masserar med hjälp av förändringar i lufttrycket.

Du startar din Womanizer på on-knappen på toppen, sen styr du vibrationerna och lufttryckspulseringarna på de 4 knapparna på framsidan.

Leksaken kommer med två munstycken i olika storlek, så du kan anpassa den efter hur du vill att den ska omfamna din klitoris.

Dess design är utformad för att du enkelt ska kunna föra den in och ut, dess rundade form på g-punkts stimulatorn gör att du kan ”gunga” den fram och tillbaka – utan att tappa trycket mot klitoris.  

Du får med en snygg förvaringspåse till leksaken.

  • Material: Silikon och ABS-plast
  • Laddning: Laddas med magnetisk USB
  • Vibrationsfrekvenser: 12 lufttryckslägen + 12 vibrationslägen i 10 olika intensitetsnivåer
  • Vattenfast: Yes
  • Pris: Priset skiljer sig mellan olika återförsäljare, men ligger ofta runt 1600-2000 kr.
Womanizer Duo
Womanizer Duo

SoulSucker

Kärt barn har många namn, denna otroligt populära vibrator kan du hitta hos olika återförsäljare med olika namn – här heter den SoulSucker! Du kan även hitta samma vibrator på Sinful eller vuxen.se under andra namn.  

SoulSuckern har en mjuk yta i silikon och är ergonomisk utformad för att träffa både din G-punkt och omfamna klitoris. Allt du behöver göra är att styra vibrationerna och lufttrycket med de två knapparna på utsidan – den övre styr lufttrycket och den nedre styr vibrationerna. Du kan låta den sitta på plats medan du exempelvis stimulerar dina bröstvårtor och smeker din hy. Eller så kan du föra den in och ut, eller föra lufttrycksdelen i en cirkulär rörelse utanpå klitoris för extra stimulans.

Ytan är len men fast, och leksaken är lätt böjlig för att passa din kropp.

SoulSuckern kommer i en fin, praktisk och diskret låda som du utan problem kan förvara i gemensamma garderober.

  • Material: Högkvalitativt silikon med detaljer i ABS
  • Laddning: Lassas med USB-sladd
  • Vibrationsfrekvenser: 10 lufttryckslägen + 10 vibrationslägen
  • Vattenfast: Jajamän
  • Pris: 595 kr hos samuraja.se
SoulSucker sexleksak
SoulSucker

Vi har SoulSucker i 3 fina färger: Svart, Lila och Rosa.

Så, vilken är bäst då?

Precis som med allt annat så är det en smaksak! Den enas intensiva orgasm kan vara den andras ”meeh”.

De har samma stimulanspunkter, så om du gillar g-punktsstimulation och lufttryckspulsering så kommer du få en skön stund med vilken du än väljer.

Om du vill ha en högteknologisk och lyxig apparat som tar dig till himlen, och inte har något emot att lägga nån tusenlapp på så kan du köra på Womanizern. En high risk, high reward (beroende på vad du har för budget och hur säker du är på att den kommer göra jobbet).

Men om Womanizern är över din budget och du vill ha sköna orgasmer även under en inflation – så är SoulSuckern ett kanonval!

Man kan se SoulSuckern som en enklare variant av en Womanizer Duo – utan patenterade tekniker, färre knappar men även den med en skön yta av högkvalitativt silikon och samma stimulationspunkter. Det är vår bäst säljande vibrator i shopen av en anledning, och du får den till en tredjedel av priset jämfört en Womanizer Duo.

Din orgasm – ditt val. Men vi hoppas att denna artikel hjälpte dig känna dig klokare på leksakernas funktioner och vilken du tror skulle passa dig bäst!