JUL-REA: 20% rabatt på hela sortimentet med koden jul2023

Läggs in kod i kassan Gäller t.o.m 23/12 Så långt lagret räcker Kan ej kombineras med andra rabattkoder

Sex Guide: Hur man får fontänorgasm

Kanske är du tjej, eller har du en flickvän som aldrig haft en fontänorgasm. Många tror att vissa bara inte kan squirta, men sanningen är att majoriteten av alla kvinnor kan få fontänorgasm. OM det görs rätt. Därför grottar vi ner oss i en liten squirt-skola – hur man får fontänorgasm!

Tips på hur man får fontänorgasm

Anatomin

Precis som i mannens penis, omsluts en kvinnas urinrör av erektil vävnad som sväller vid upphetsning. Hos kvinnan kallas det för g-punkten. Det kallas för punkt, men det är egentligen ett större område som man kommer åt via den främre slidväggen. Att stimulera G-punkten är den vanligaste vägen till fontänorgasm.

Runt urinröret finns också körtlar som fylls med vätska när området stimuleras. Körtlarna mynnar ut i urinröret. När ejakulering uppnås töms innehållet i körtlarna och kommer ut genom urinröret. Tadaaa – fontänorgasm!

Tekniken till att få fontänorgasm

Du kan använda fingrarna för att stimulera g-punkten i en ”kom hit” rörelse. Se till att områdes masseras ordentligt och inte bara gnuggas. Hitta ett bra tryck och tempo och jobba tills orgasmen är nära.

När kvinnan är på väg att komma är ett vanligt misstag att man ökar intensiteten och trycker hårdare – gör inte det! Om du trycker hårdare hindras vätskan att komma ut. Släpp istället på trycket och låt det flöda! Tajming är viktigt här. Är det ett mellanläge, att orgasmen är nära men det ändå krävs lite till kan man fortsätta att massera g-punkten, men se till att det görs lite lättare så att inte urinröret täpps igen av trycket.

Ta hjälp av en leksak

Ett annat sätt är att använda en leksak som är utformad för att stimulera g-punkten. Det kan exempelvis vara en g-punktsvibrator eller en böjd glasdildo. Allt du behöver göra är att föra leksaken in och ut och känna hur dess böjda form gör att området stimuleras som den skulle gjort på samma sätt som du gjort ”kom hit” rörelsen med dina fingrar. Fördelen är att du slipper bli trött i fingrarna och få kramp i armen.

 • lufttrycksvibrator med dildo svart
  595 kr inkl. moms

  Satisfaction guarantee med din SoulSucker lufttrycksvibrator Denna otroligt snygga svarta SoulSucker lufttrycksvibrator har tagit världens vaginor med storm! Vi kallar den för SoulSucker eftersom den är som balsam för själen. Du upplever en hejdundrande njutning som sedan övergår i en stillsam belåtenhet. Där och då, är allting perfekt.  Kombinationen av…

 • lifttrycksvibrator med dilso rosa
  595 kr inkl. moms

  SoulSucker – Som balsam för själen  Denna fantastiskt fina och sköna SoulSucker har tagit världens vaginor med storm. Kombinationen av de kraftiga vibrationerna rätt på g-punkten med det oslagbara lufttrycket på klitoris är svår att slå. Allt du behöver göra är att hålla den på plats och välja mellan de…

 • lufttrycksvibrator med dildo lila
  595 kr inkl. moms

  Helt underbar 2-in-1 G-punkt och lufttrycksvibrator!  Denna otroligt snygga g-punkt och lufttrycksvibrator har tagit världens vaginor med storm! Vi kallar den för SoulSucker eftersom den har förmågan att få dig att känna som din själ lämnar din kropp och entrar sjunde himlen! Det är den svårslagna kombinationen av de kraftiga…

 • Thrusting dildo lufttrycksvibrator rosa Slut i lager
  595 kr inkl. moms

  Thrusting dildo + lufttrycksvibrator = UNDERBART Svårt att bestämma dig vilken leksak du vill ha? Välj en leksak med kombinerade funktioner! Detta är en kombinerad thrusting dildo/rabbitvibrator OCH lufttrycksvibrator!  Välj intensitet på lufttrycket som stimulerar klitoris. Kombinera med den roterande och thrusting dildon som stimulerar heela slidan – framförallt G-punkten!…

glas dildo g punkt
Glas Dildo D – Ding Dong är utformad för att stimulera G-punkten.

Det kan krävas att man provar olika tekniker genom olika stimulanspunkter, rytm och tryck det krävs för just dig. Ta det lugnt, var avslappnad och hitta det tryck och tempo som funkar för dig.

Som kvinna gäller det också att inte vara rädd att kissa på sig. När du är på väg att få en fontänorgasm kan du nämligen känna en liknande känsla som när du är kissnödig. Men denna gång är det inte kiss, det är vätska från körtlarna som kommer ut genom urinröret. Släpp fram fontänen tjejen!

Ha en handduk redo!

Även om du inte tror dig vara en squirter så är det bäst att ha handduken redo. När du väl hittat tekniken som funkar för dig så kan det bli väldigt vått!

Är det urin i fontänorgasmen?

Något många undrar angående fontänorgasm är om det är kiss som kommer ut. Svaret är nej. Som nämnt tidigare är det ansamlad vätska från körtlarna kring urinröret som mynnar ut i urinröret. Vätskan kommer att innehålla vissa beståndsdelar som även finns i kiss, samt möjligtvis lite spår av det eftersom det kommer från samma hål, men det är inte kiss.

Och kom ihåg!

Alla kroppar är olika. Vad som funkar för en kanske inte funkar för en annan. Kombinera g-punktsstimulans med klitorisstimulans, eller varför inte analt? Sen kan det också finnas flera anledningar till att det inte alltid går, exempelvis mentala spärrar eller att du inte är helt avslappnad. Prova dig fram och hitta vad som funkar för dig. En fontänorgasm är heller inget man måste ha, men för den som är nyfiken kan det vara kul att utforska. Huvudsaken är att du har skönt och njutbart sex, med eller utan sprut.