JUL-REA: 20% rabatt på hela sortimentet med koden jul2023

Läggs in kod i kassan Gäller t.o.m 23/12 Så långt lagret räcker Kan ej kombineras med andra rabattkoder

Undersök dina bröst – Så gör du

Oktober är här och det är dags att uppmärksamma bröstcancer. Bröstcancer är en av de vanligaste cancerformerna hos kvinnor världen över, och att vara medveten om förändringar i brösten är avgörande för tidig upptäckt och behandling. Därför har vi satt ihop en enkel steg-för steg guide om hur du undersöker dina bröst och kollar efter förändringar.

En steg-för-steg guide för undersökning av bröst

1. Börja med att stå framför en spegel:

 • Inspektera dina bröst visuellt med armarna ned längs sidorna.
 • Notera om det finns några synliga förändringar i storlek, form eller hudens utseende, som till exempel indragningar, rodnad eller hudavflagning.

2. Undersök brösten med armarna uppåt:

 • Lyft armarna och granska brösten i spegeln igen för att se om det finns några synliga förändringar i form eller hudens yta.

3. Känn igenom brösten med fingrarna:

 • Använd fingertopparna för att undersöka hela bröstet i en cirkulär rörelse, från topp till botten och från sida till sida.
 • Notera om du känner några knölar, förhårdnader eller smärtsamma områden under undersökningen.

4. Fortsätt att känna igenom bröstet i olika positioner:

 • Gör undersökningen när du ligger ner med en kudde under axeln på den sida du undersöker. Detta kan hjälpa till att sprida bröstvävnaden jämnt och göra det lättare att känna igenom.

5. Undersök även armhålorna:

 • Glöm inte att känna igenom armhålorna eftersom lymfkörtlarna i detta område kan också visa tecken på förändringar.

6. Uppmärksamma eventuella förändringar:

 • Om du märker någon avvikelse från det normala under undersökningen, som en knöl, ovanlig vätska från bröstvårtan eller förändringar i huden, kontakta genast din läkare för en professionell bedömning.

Undersök dina bröst regelbundet

Att undersöka dina bröst regelbundet är ett viktigt steg för att tidigt upptäcka bröstcancer. Kombinera självundersökningar med regelbundna kontroller hos din läkare för att säkerställa att brösten mår tip-top. Genom att vara medveten om dina brösts normala utseende och känsla kan du snabbt upptäcka eventuella förändringar och vidta åtgärder snabbt.

Tänk också på att självundersökningar inte kan ersätta regelbundna undersökningar hos en läkare eller mammografiundersökningar. Om du upptäcker något som känns underligt – kontakta din läkare för vidare undersökning.

Vi älskar bröst och vi älskar att må bra. Så låt oss hjälpa varandra genom att påminna varandra att undersöka tuttarna ibland. 💗

På tal om bröst…

Bröst är underbara. Fina, guppiga, yviga, känsliga, mjuka och kommer i alla möjliga fina färger och former. I shopen har vi ett brett sortiment med prisvärda och roliga bröstklämmor och covers! Perfekt till heta förspel, BDSM och annat skoj!

 • 295 kr inkl. moms

  Underbart BDSM halsband med nipple clamps Lev ut era fantasier och njut av sexuellt frigörande lekar! Detta läckra BDSM halsband med bröstklämmor är perfekt för dominanslekar och rollspel. Halsbandet i sig ger en sexig touch till era lekar, men med bröstvårtsklämmorna blir det extra härligt. De känsliga bröstvårtorna får ett…

 • 79 kr inkl. moms

  Sexiga bröstklämmor som klämmer åt där det känns Pryd och stimulera bröstvårtorna med dessa snygga bröstklämmor med tofs. De ger en skön lätt smärtsam stimulans, samtidigt som de är ett roligt och sexigt tillskott till era lekar. Perfekta att använda i heta och erotiska BDSM-lekar och tillsammans med bondage.  …

 • 79 kr inkl. moms

  Sexiga bröstklämmor med tofs – perfekt till BDSM lekar!  Pryd och stimulera bröstvårtorna med dessa snygga bröstklämmor med tofs. De ger en skön lätt smärtsam stimulans, samtidigt som de är ett roligt och sexigt tillskott till era lekar. Perfekta att använda i heta och erotiska BDSM-lekar och tillsammans med bondage.…

 • 79 kr inkl. moms

  Heta nipple clamps med sexiga röda tofsar Pynta och stimulera bröstvårtorna med dessa snygga nipple clamps med röda tofsar. De ger en skön lätt smärtsam stimulans, samtidigt som de är ett roligt och sexigt tillskott till era lekar. Perfekta att använda i heta och erotiska BDSM-lekar och tillsammans med bondage.…